to 6. huhtikuuta 2017 14.54.00

Tiedote henkilönimityksistä

TIEDOTE
Suomen Autokoululiitto ry
Julkaisuvapaa: 6.4.2017
 
 

Autokoululiitossa uusia nimityksiä

Suomen Autokoululiitto ry ja Opetustarvike Oy on 1.4.2017 nimittänyt Rami Lammisen koulutuspäälliköksi, Harri Keski-Rekilän kehityspäälliköksi ja Kristiina Anuntin viestintäpäälliköksi.

Rami Lamminen on koulutukseltaan liikenneopettaja sekä logistiikka-alan ammatillinen opettaja. Hän on työskennellyt Autokoululiitossa aiemmin erityisasiantuntijana vuodesta 2015 alkaen. Rami on tehnyt kuljettajakoulutukseen pysyvän vaikutuksen tuomalla ensiapukoulutuksen osaksi suomalaista autokouluopetusta. Hänen uusin koulutusvaltauksensa on Turvassa Tiellä – kouluttajakoulutukset jotka järjestetään yhteistyössä Autokoululiiton ja autourheilun lajiliitto AKK:n kanssa.

Harri Keski-Rekilä on koulutukseltaan liikenneopettaja ja työskennellyt Autokoululiitossa aiemmin koulutuskonsulttina vuodesta 2014 alkaen. Harri keskittyy pääasiassa Opetustarvikkeen sähköisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Kristiina Anunti on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja työskennellyt Autokoululiitossa aiemmin yhteyskonsulttina vuodesta 2015 alkaen. Kristiina keskittyy pääasiassa Autokoululiiton ja Opetustarvikkeen viestintään, digitaalisten tuotteiden koulutuksiin ja myyntiin sekä vastaa Autokoululiiton valtakunnallisesta nettiteoriapalvelusta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Heinilä

Opetustarvike Oy
Suomen Autokoululiitto ry
0400 815 505
ari.heinila@autokoululiitto.fi