ma 23. tammikuuta 2017 10.04.00

Tervetuloa Autokoululiiton vieraaksi MP-messuille

Tervetuloa Autokoululiiton vieraaksi MP-messuille!

MP-messut ovat moottoripyöräkauden avajaiset ja motoristien vuoden ensimmäinen kokoontumisajo! MP-messut ovat Pohjoismaiden suurin moottoripyöränäyttely ja tapahtuma kaikille kaksipyöräisiin hurahtaneille.

MP-messut järjestetään 3.-5.2.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Oletko haaveillut moottoripyöräilyn aloittamisesta? Arvomme lahjakortin moottoripyöräkortin suorittamiseen, palkintona myös 50 lippua messuille. Saat tiedon lippuvoitostasi saman tien, osallistu heti!

Lahjakortti oikeuttaa moottoripyöräkortin suorittamiseen missä tahansa Autokoululiiton jäsenkouluista Suomessa. Ylimääräinen opetus ei sisälly lahjakorttiin eikä korttia voi käyttää muuhun kuin moottoripyöräkortin suorittamiseen.

MP-messuilta löydät kauden uutuudet, parhaat vaihdokit, nostalgiset vanhat pyörät, maan tyylikkäimmät rakennetut prätkät, tietoa moottoripyöräkorteista ja valtavasti vauhdikasta ohjelmaa sekä Euroopan suurin sisäkoeajorata.

Suomessa on noin 250 000 moottoripyörää, joista monet eivät ole aktiivisesti ajossa. MP-messut innostavat motoristeja ajamaan entistä enemmän.

Autokoululiitto on moottoripyöränäyttelyssä mukana osastolla 6a68. Asiantuntijoiltamme saat tietoa moottoripyöräkortin ajamisesta ja pääset kokeilemaan Drive-ajosimulaattoria.

Tervetuloa!

SUOMEN AUTOKOULULIITTO RY

Jarmo Jokilampi

Tiedote luettavissa pdf-versiona tästä.