pe 24. helmikuuta 2017 15.10.00

KUTSU: tule mukaan maksuttomaan Turvassa Tiellä -koulutukseen!

Uudistunut, maksuton koulutusohjelma käynnistyy yhteistyössä Autokoululiiton kanssa

Tervetuloa Turvassa Tiellä -kouluttajaksi

AKK:n tieliikenneturvallisuushanke uudistuu vuodelle 2017 ja saa uutta voimaa yhteistyöstä: yläkouluissa ja 2. asteen oppilaitoksissa vierailevat Turvassa Tiellä -kouluttajat kouluttaa jatkossa Suomen Autokoululiitto. Tule viemään kanssamme liikennekasvatuksen sanomaa ajokortti-ikää lähestyville nuorille FIA:n kansainvälisen tunnuksen alla ja ilmoittaudu nyt kevään uudistuneisiin, maksuttomiin kouluttajakoulutuksiin!

Turvassa Tiellä -kouluttajille tarjotaan koulutuksen ohella materiaalit ja välineistö, joilla lähestyä kouluja/oppilaitoksia, antaa taustatietoja sekä pitää valmis Turvassa Tiellä -tunti oppilaille. Kouluttajat saavat hanketunnuksella varustetun paidan, todistuksen sekä virallisen koulutusluvan, joka on voimassa 2 vuotta koulutuksesta. Kaikille vapaaehtoiskouluttajille tarjotaan myös mahdollisuus hyödyntää yhteistyökumppani BMW Suomen varustamaa Turvassa Tiellä -autoa koulutuksissaan (käytössä kaksi autoa). Lisäksi kouluttajat voivat osallistua hankkeen myötä muihin Turvassa Tiellä -tapahtumiin, joita ovat tänä vuonna mm. Suomen MM-ralli, Neste Ralli, sekä kartingin EM-osakilpailu Flying Finn 100 Race.

Koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki AKK:n ja Autokoululiiton jäsenet/jäsenseuralaiset. Uudistuneeseen koulutusohjelmaan toivotaan perehtymään myös jo entuudestaan kouluttautuneita, AKK:n Turvassa Tiellä -kouluttajia. Koulutuksiin otetaan max. 20 henkilöä / tilaisuus. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa koulutuksen lähestyessä. Ilmoittautumaan pääset alla olevien, tilaisuuskohtaisten linkkien kautta sekä tästä linkistä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Autokoululiiton erityisasiantuntija Rami Lamminen. Itse hankkeeseen liittyvissä kysymyksissä, olethan ystävällisesti yhteydessä AKK:ssa hanketta koordinoivaan Sanna Kinnuseen. Kummankin yhteystiedot löydät viestin alareunasta.

Turvassa Tiellä -kouluttajakoulutukset ja ilmoittautuminen

16.3. Vanajanlinna (Vanajanlinnantie 485, Hämeenlinna)
Kokoustila klo 10.00 - 16.00
Sis. lounas ja kahvit + kahvileipä
Ilmoittaudu tästä koulutukseen 10.3. mennessä.

4.4. Tahko Spa Hotelli (Keitaankatu 1, 37310 Tahkovuori)
Kokoustila klo 10.00 - 16.00
Sis. lounas ja kahvit + kahvileipä
Ilmoittaudu tästä koulutukseen 21.3. mennessä.

9.5. Hotelli Sorsanpesä (Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki)
Päärakennuksen kokoustila klo 10.00 - 16.00
Sis. lounas ja kahvit + kahvileipä
Ilmoittaudu tästä koulutukseen 28.4. mennessä.

Huom! Koulutuksiin otetaan max. 20 henkilöä / tilaisuus, joten suosittelemme että ilmoittaudut nopeasti.

AKK / Turvassa Tiellä -hanke: Sanna Kinnunen
050 3310182, sanna.kinnunen@autourheilu.fi

Autokoululiitto / Turvassa Tiellä -kouluttajakoulutukset: Rami Lamminen
040 7740115, rami.lamminen@autokoululiitto