to 14. syyskuuta 2017 14.00.00

Kaikille avoimet Autokoulupäivät - Vielä ehdit mukaan!

Valtakunnalliset Autokoulupäivät Kylpylähotelli Rantasipi Aulangolla 29.-30.9.2017

Autokoulupäiviä vietetään 29.-30.9 Hämeenlinnassa Kylpylähotelli Rantasipi Aulangolla. Perinteiset Autokoulupäivät on tarkoitettu kaikille autokoulualan ihmisille. Aiempien vuosien tapaan tarjolla on asiaa, leikkimielistä kilpailua ja hauskanpitoa.

OHJELMA AULANGOLLA:

10-10:30       Ilmoittautuminen hotellin aulassa, vastaanottotiskin välittömässä läheisyydessä

11:00             Lounas, Ravintolasali, sisääntulokerros

12:00             Tervetuloa! Suomen Autokoululiitto ry
                      puheenjohtaja Jarmo Jokilampi, Aulankosali, 2. krs

12:15             Henkka Hyppönen; Entä jos yrityksesi olisi fiksummin johdettu,
                      paremmin brändätty?  - Muutos - miten se tehdään?

13:45             Iltapäiväkahvit, luentotilan aula

14:30             Ajokorttilaki, Jarmo Jokilampi

15:00             Miten lakiuudistus vaikuttaa ajokorttiluokkiin
                      Kristiina Anunti, Harri Keski-Rekilä, Rami Lamminen

16:30             Akyjen lyhyt esittäytyminen. Majoittuminen, hohtokeilausta -
                      leikkimielistä kisailua AKYjen kesken. Hohtokeilausta varten on varattu
                      6 rataa / 2 x 55 min. Tila on käytössämme klo 16.30-18.30.
                      Keilahallissa on A-oikeudet.

19:00             Illallinen, Ravintolasali. Valomerkki klo 23.00.

21.00             Jatkot yökerho Hugossa, 1 kerros alas sisääntuloaulasta.
                      Bilebändi Jimmy Cola
                      Yökerho on auki klo 02:30 asti.

Autokoulupäivillä palkitaan myös PARAS POMO,LIIKENNEOPETTAJA JA SIHTEERI
Ehdokasasettelu on päättynyt. Voittajat ilmoitetaan autokoulupäivillä. Kiitos kaikille osanottajille. Voittajat palkitaan ruokailun jälkeen yökerho Hugossa.

Kokouspaketti 136 €/hlö +alv
Sisältää lounaan, päiväkahvin, ohjelman Aulangolla sekä buffetillallisen. Ilmoita mahdolliset erikoisruokavaliot.  Kokouspaketit tilataan ja maksetaan etukäteen. HUOM! Ruokajuomat noudetaan ravintolasalin baareista.

Päiväohjelma 59 €/hlö +alv
Jos osallistut ainoastaan päiväohjelmaan, on sisäänpääsymaksu 59 € +alv. Sisäänpääsyliput tilataan ja laskutetaan etukäteen!
Hinta sisältää ohjelman, lounaan ja iltapäiväkahvit. llmoittautuminen, etukäteen tilattujen ja maksettujen sisäänpääsylippujen kuittaus ja lippujen luovutus on Aulangon sisäänkäynnin läheisyydessä olevassa info-pisteessä. Kaikkien osallistuvien liput tarkistetaan ovella. Infossa on lista ennakkoon maksetuista kokouspaketeista ja sisäänpääsyn ostaneista. HUOM! Autokoululiiton ja OP:n ajotapapilottiin osallistuville päivälippu ilmaiseksi.

Majoitus: Kukin varaa majoituksen suoraan hotellista my.reservation@restel.fi tai puh. 020 055 055.