Ajankohtaisista asioista ja tapahtumista yksityiskohtaisemmat tiedot Suomen Autokoululiiton jäsenkouluille extranetissä.

Autokoululiitto: Lakiesityksen vaikutukset liikenneturvallisuuteen hirvittävät

TIEDOTE

Jarmo Jokilammella tärkeää asiaa Ylen aamu-tv:ssä

Hirvimerkkikiertue

Hirvimerkki! -kampanjakiertue on Trafin, Autokoululiiton ja Suomen Metsästäjäliiton järjestämä kiertue, jonka tavoitteena on kouluttaa autoilijoita ennakoimaan hirvikolareita, kehittää uusia tapoja varoittaa riskialueista ja opastaa kuinka toimia kolarin sattuessa. Haluaisimme mukaan myös paikallisia/lähialueen autokouluja!

Turvassa Tiellä -kouluttajien kouluttajapäivä Tahkolla

Turvassa Tiellä -kouluttajille järjestetään koulutuspäivä 15.11. Tahko Spa  Puitteet ovat mitä parhaimmat.

Helsingin Sanomat 27.9: Jarmo Jokilammen mielipidekirjoitus

"Jos riskienhallintajakso käydään ennen tutkintoa, tehdään tyhjäksi sen myönteiset vaikutukset liikenneturvallisuuteen. Tässä asiassa ministeriö pyyhkisi pöytää asiantuntijoiden lausunnoilla" - Jarmo Jokilampi, Autokoululiiton pj.

Kaikille avoimet Autokoulupäivät - Vielä ehdit mukaan!

Autokoulupäiviä vietetään 29.-30.9. Hämeenlinnassa Rantasipi Aulangolla.

Mopoilijoiden ajo-opetus halutaan säilyttää laissa

LVM:n kooste ajokorttilakiesitykseen annetuista lausunnoista

MTV3 12.8.2017: Jarmo Jokilampi vierailee Veikkauksen suorassa lähetyksessä

Lähetyksen aiheena liikenne- ja suojatieturvallisuus

Ratapäivät 8.-9.9.2017

Turvassa Tiellä -kouluttajien kouluttajapäivä Vanajanlinnassa

Liikenneopettaja – LÄHDE MUKAAN AJOTAPAPILOTTIIN

Osallistujille ilmaislippu autokoulupäiville!

Neste Rally Finland starttaa 27.7. Autokoululiitto ja Turvassa Tiellä –kampanja vahvasti esillä Jyväskylän paviljongin kilpailukeskuksessa 27.-30.7.

Autokoululiitto & Turvassa Tiellä -kampanja esillä kartingin EM-osakilpailussa 21.-23.7

Autokoululiitto: Mopoautoilu luultua turvallisempaa – syynä koulutus

Menossa Porin SuomiAreenaan 13.-14.7.? Niin mekin!

Autokoululiiton lausunto ehdotukseen ajokorttilain muuttamisesta

SuomiAreenalla: Mopoauto vs. nopeusrajoitettu henkilöauto -battle

SPR:n LEK-kouluttajat esillä SuomiAreenalla

Henkilö- ja yhteisöjäsenet: Tervetuloa Autokoululiiton jäseneksi!

Katso Autokoululiiton tarkempi ohjelma SuomiAreenalla

Autokoululiitto Suomi Areenalla 10.-14.7

Autokoululiitto: Puhalla nolla ennen juhannusliikenteeseen lähtöä

Tule mukaan Turvassa Tiellä -kouluttajaksi

Jyväskylän autokoulut: Maailmalla ihaillaan Suomen kuljettajakoulutusjärjestelmää – Miksi Suomessa ei?

Yle Areena, Radio Suomi: Autokoululiiton puheenjohtaja Jarmo Jokilampi kertoo, mitä hyvää ja mitä huonoa uudessa ajokorttilaissa on.

Autokoululiitto ja OP yhteistyöhön: uusi ajotapapilotti palkitsee turvallisesti ajavan kuljettajan

Autokoululiiton suositulle 10-mallille jatkoa: ajokortin poikkeuksellisen tehokas suorittaminen mahdollista vuoden loppuun asti

Liikenteen turvallisuusviranomainen Trafi on myöntänyt Autokoululiiton 10+10-kokeilulle jatkoa tämän vuoden loppuun asti. Kokeilumallissa autokoulun oppilas voi suorittaa kuljettajantutkinnon jo kymmenen teoria- ja ajotunnin jälkeen. Kokeilu on ollut käynnissä viime vuoden joulukuusta alkaen.

Kymenlaakson autokoulut: Koulutus ilman opetusmäärien sääntelyä johtaa katastrofiin

MTV Uutiset 2.6.2017: Lakiesitys puolittaisi ajokortin hinnan

Autokoululiiton puheenjohtaja Jarmo Jokilampi sekä liikenneopettaja Minttu Vänni kommentoimassa