Ajankohtaisista asioista ja tapahtumista yksityiskohtaisemmat tiedot Suomen Autokoululiiton jäsenkouluille extranetissä.

Kaikille avoimet Autokoulupäivät - Vielä ehdit mukaan!

Autokoulupäiviä vietetään 29.-30.9. Hämeenlinnassa Rantasipi Aulangolla.

Mopoilijoiden ajo-opetus halutaan säilyttää laissa

LVM:n kooste ajokorttilakiesitykseen annetuista lausunnoista

MTV3 12.8.2017: Jarmo Jokilampi vierailee Veikkauksen suorassa lähetyksessä

Lähetyksen aiheena liikenne- ja suojatieturvallisuus

Ratapäivät 8.-9.9.2017

Turvassa Tiellä -kouluttajien kouluttajapäivä Vanajanlinnassa

Liikenneopettaja – LÄHDE MUKAAN AJOTAPAPILOTTIIN

Osallistujille ilmaislippu autokoulupäiville!

Neste Rally Finland starttaa 27.7. Autokoululiitto ja Turvassa Tiellä –kampanja vahvasti esillä Jyväskylän paviljongin kilpailukeskuksessa 27.-30.7.

Autokoululiitto & Turvassa Tiellä -kampanja esillä kartingin EM-osakilpailussa 21.-23.7

Autokoululiitto: Mopoautoilu luultua turvallisempaa – syynä koulutus

Menossa Porin SuomiAreenaan 13.-14.7.? Niin mekin!

Autokoululiiton lausunto ehdotukseen ajokorttilain muuttamisesta

SuomiAreenalla: Mopoauto vs. nopeusrajoitettu henkilöauto -battle

SPR:n LEK-kouluttajat esillä SuomiAreenalla

Henkilö- ja yhteisöjäsenet: Tervetuloa Autokoululiiton jäseneksi!

Katso Autokoululiiton tarkempi ohjelma SuomiAreenalla

Autokoululiitto Suomi Areenalla 10.-14.7

Autokoululiitto: Puhalla nolla ennen juhannusliikenteeseen lähtöä

Tule mukaan Turvassa Tiellä -kouluttajaksi

Jyväskylän autokoulut: Maailmalla ihaillaan Suomen kuljettajakoulutusjärjestelmää – Miksi Suomessa ei?

Yle Areena, Radio Suomi: Autokoululiiton puheenjohtaja Jarmo Jokilampi kertoo, mitä hyvää ja mitä huonoa uudessa ajokorttilaissa on.

Autokoululiitto ja OP yhteistyöhön: uusi ajotapapilotti palkitsee turvallisesti ajavan kuljettajan

Autokoululiiton suositulle 10-mallille jatkoa: ajokortin poikkeuksellisen tehokas suorittaminen mahdollista vuoden loppuun asti

Liikenteen turvallisuusviranomainen Trafi on myöntänyt Autokoululiiton 10+10-kokeilulle jatkoa tämän vuoden loppuun asti. Kokeilumallissa autokoulun oppilas voi suorittaa kuljettajantutkinnon jo kymmenen teoria- ja ajotunnin jälkeen. Kokeilu on ollut käynnissä viime vuoden joulukuusta alkaen.

Kymenlaakson autokoulut: Koulutus ilman opetusmäärien sääntelyä johtaa katastrofiin

MTV Uutiset 2.6.2017: Lakiesitys puolittaisi ajokortin hinnan

Autokoululiiton puheenjohtaja Jarmo Jokilampi sekä liikenneopettaja Minttu Vänni kommentoimassa

Tule mukaan Turvassa Tiellä -kouluttajaksi

Katso LVM:n ajokorttikohtaiset muutosesitykset

Ajokorttikohtaiset muutosesitykset havainnollistettuna

Autokoululiitto: Kuljettajakoulutusta koskevassa lakiesityksessä useita liikenneturvallisuutta vaarantavia tekijöitä

Liikenne- ja viestintäministeriö on julkaissut tänään kuljettajakoulutusta koskevan lakiesityksen. Merkittävin muutos koskee kuljettajakoulutuksen vaiheittaisuuden poistamista.

Liikenne- ja viestintäministeriö: Kuljettajakoulutuksen uudistaminen lakiluonnosvaiheeseen

Kanta-Hämeen autokoulujen terveiset päättäjille: lakiuudistusten perustuttava tutkittuun tietoon

”Päättäjille on luotu alasta vain yksi mielikuva: ajokortti on Suomessa kallis. Todellisuudessa hyvin harva yritys myy palveluitaan niin alhaisella tuntipalkalla kuin autokoulut.”