Ajankohtaisista asioista ja tapahtumista yksityiskohtaisemmat tiedot Suomen Autokoululiiton jäsenkouluille extranetissä.

Kymen Sanomat: "Ajokorttilain uudistus tulisi näkymään onnettomuuksien määrässä"

Helsingin Uutiset: "Ajo-opetus menee ihan pelleilyksi" – ajokortille voi tulla kova hinta, jos tutkintoja pitää uusia

Liikennepolitiikan uskottavuus koetuksella

Tekniikan Maailman toimituspäällikkö: Ajokorttilain uudistus sisältää vaaroja

YLE UUTISET 3.11: Riittääkö vähenevä opetus selviämään liikenteessä?

ILTALEHTI: Liukkaan kelin harjoittelu aiotaan poistaa autokoulusta - ”Järjetöntä!”

Autokoululiitto: Liukkaat kelit yllättävät joka talvi. Tilanne vuoden päästä katastrofaalinen

Autokoululiiton mukaan tilanne on ensi vuonna katastrofaalinen, sillä uusi ajokorttilakiesitys on poistamassa pakollista liukkaan kelin ajoharjoittelua ajoharjoitteluradalla.

Oppilaat eivät vähentäisi autokoulun opetusmääriä

YLE UUTISET 23.10: Autokoululiitto pelkää ajokorttilain uudistusta: "Nuorten liikennekuolemat lähtevät jyrkkään kasvuun"

Autokoululiitto: Lakiesityksen vaikutukset liikenneturvallisuuteen hirvittävät

Lehdistötiedote

Jarmo Jokilammella tärkeää asiaa Ylen aamu-tv:ssä

Hirvimerkkikiertue

Hirvimerkki! -kampanjakiertue on Trafin, Autokoululiiton ja Suomen Metsästäjäliiton järjestämä kiertue, jonka tavoitteena on kouluttaa autoilijoita ennakoimaan hirvikolareita, kehittää uusia tapoja varoittaa riskialueista ja opastaa kuinka toimia kolarin sattuessa. Haluaisimme mukaan myös paikallisia/lähialueen autokouluja!

Turvassa Tiellä -kouluttajien kouluttajapäivä Tahkolla

Turvassa Tiellä -kouluttajille järjestetään koulutuspäivä 15.11. Tahko Spa  Puitteet ovat mitä parhaimmat.

Helsingin Sanomat 27.9: Jarmo Jokilammen mielipidekirjoitus

"Jos riskienhallintajakso käydään ennen tutkintoa, tehdään tyhjäksi sen myönteiset vaikutukset liikenneturvallisuuteen. Tässä asiassa ministeriö pyyhkisi pöytää asiantuntijoiden lausunnoilla" - Jarmo Jokilampi, Autokoululiiton pj.

Kaikille avoimet Autokoulupäivät - Vielä ehdit mukaan!

Autokoulupäiviä vietetään 29.-30.9. Hämeenlinnassa Rantasipi Aulangolla.

Mopoilijoiden ajo-opetus halutaan säilyttää laissa

LVM:n kooste ajokorttilakiesitykseen annetuista lausunnoista

MTV3 12.8.2017: Jarmo Jokilampi vierailee Veikkauksen suorassa lähetyksessä

Lähetyksen aiheena liikenne- ja suojatieturvallisuus

Ratapäivät 8.-9.9.2017

Turvassa Tiellä -kouluttajien kouluttajapäivä Vanajanlinnassa

Liikenneopettaja – LÄHDE MUKAAN AJOTAPAPILOTTIIN

Osallistujille ilmaislippu autokoulupäiville!

Neste Rally Finland starttaa 27.7. Autokoululiitto ja Turvassa Tiellä –kampanja vahvasti esillä Jyväskylän paviljongin kilpailukeskuksessa 27.-30.7.

Autokoululiitto & Turvassa Tiellä -kampanja esillä kartingin EM-osakilpailussa 21.-23.7

Autokoululiitto: Mopoautoilu luultua turvallisempaa – syynä koulutus

Menossa Porin SuomiAreenaan 13.-14.7.? Niin mekin!

Autokoululiiton lausunto ehdotukseen ajokorttilain muuttamisesta

SuomiAreenalla: Mopoauto vs. nopeusrajoitettu henkilöauto -battle

SPR:n LEK-kouluttajat esillä SuomiAreenalla

Henkilö- ja yhteisöjäsenet: Tervetuloa Autokoululiiton jäseneksi!

Katso Autokoululiiton tarkempi ohjelma SuomiAreenalla