Ajankohtaisista asioista ja tapahtumista yksityiskohtaisemmat tiedot Suomen Autokoululiiton jäsenkouluille extranetissä.

Autokoululiitto: Lakimuutos uhkaa nostaa halvimpien ajokorttien hintoja 300–400 euroa

Uutinen

Trafin tiedote: HSV-todistus myöhässä ylimääräinen muistutuskirje

Suomen Autokoululiitto ry:n lausunto 1.4.2018 uudistuviin A-luokkien käsittelykoetehtäviin

LAUSUNTO

Autokoululiitto tyrmää hallituksen puheet ajokortin halpenemisesta– lakiesitys nostaa mopokortin hintaa merkittävästi

TIEDOTE

Autokoululiiton MP-messutarjous: Teoriatunnit ilmaiseksi!

Ilta-Sanomat: Talven liukkaat katastrofi kokemattomille kuljettajille

19.1.2018

Autokoululiitto: Talven liukkaat kelit ovat katastrofi kokemattomille kuljettajille

TIEDOTE

Liikenneturvallisuuden Edistämissäätiö ilmoittaa haettavaksi apurahoja ja avustuksia

Toimi näin, kun sinun pitää jarruttaa liukkaalla äkillisesti

Ajokorttiuudistusta ei kannata jäädä odottamaan - Autokoululiitto mahdollistaa uuden opetusmallin jo nyt

Ajokorttiuudistuksen on parannettava liikenneturvallisuutta

Blogi

Kymen Sanomat: "Ajokorttilain uudistus tulisi näkymään onnettomuuksien määrässä"

Helsingin Uutiset: "Ajo-opetus menee ihan pelleilyksi" – ajokortille voi tulla kova hinta, jos tutkintoja pitää uusia

Liikennepolitiikan uskottavuus koetuksella

Blogi

Tekniikan Maailman toimituspäällikkö: Ajokorttilain uudistus sisältää vaaroja

YLE UUTISET 3.11: Riittääkö vähenevä opetus selviämään liikenteessä?

ILTALEHTI: Liukkaan kelin harjoittelu aiotaan poistaa autokoulusta - ”Järjetöntä!”

Autokoululiitto: Liukkaat kelit yllättävät joka talvi. Tilanne vuoden päästä katastrofaalinen

TIEDOTE

Oppilaat eivät vähentäisi autokoulun opetusmääriä

YLE UUTISET 23.10: Autokoululiitto pelkää ajokorttilain uudistusta: "Nuorten liikennekuolemat lähtevät jyrkkään kasvuun"

Autokoululiitto: Lakiesityksen vaikutukset liikenneturvallisuuteen hirvittävät

Jarmo Jokilammella tärkeää asiaa Ylen aamu-tv:ssä

Hirvimerkkikiertue

Hirvimerkki! -kampanjakiertue on Trafin, Autokoululiiton ja Suomen Metsästäjäliiton järjestämä kiertue, jonka tavoitteena on kouluttaa autoilijoita ennakoimaan hirvikolareita, kehittää uusia tapoja varoittaa riskialueista ja opastaa kuinka toimia kolarin sattuessa. Haluaisimme mukaan myös paikallisia/lähialueen autokouluja!

Turvassa Tiellä -kouluttajien kouluttajapäivä Tahkolla

Turvassa Tiellä -kouluttajille järjestetään koulutuspäivä 15.11. Tahko Spa  Puitteet ovat mitä parhaimmat.

Helsingin Sanomat 27.9: Jarmo Jokilammen mielipidekirjoitus

"Jos riskienhallintajakso käydään ennen tutkintoa, tehdään tyhjäksi sen myönteiset vaikutukset liikenneturvallisuuteen. Tässä asiassa ministeriö pyyhkisi pöytää asiantuntijoiden lausunnoilla" - Jarmo Jokilampi, Autokoululiiton pj.

Kaikille avoimet Autokoulupäivät - Vielä ehdit mukaan!

Autokoulupäiviä vietetään 29.-30.9. Hämeenlinnassa Rantasipi Aulangolla.

Mopoilijoiden ajo-opetus halutaan säilyttää laissa

LVM:n kooste ajokorttilakiesitykseen annetuista lausunnoista

MTV3 12.8.2017: Jarmo Jokilampi vierailee Veikkauksen suorassa lähetyksessä

Lähetyksen aiheena liikenne- ja suojatieturvallisuus