Autokoulut tarjoavat mielellään palvelujaan opetuslupaoppilaille ja -opettajille. Autokoululiiton hankkeessa "Opetuslupa by Autokoulu" on koottu yhteen kaikki ne autokoulut, jotka tarjoavat opetuslupaoppilaille vähintään alla olevan listan mukaisia palveluita. Tuotevalikoima on räätälöity siten, että se palvelisi mahdollisimman tehokkaasti ja yksilöllisesti erilaisia opetuslupaoppilaita ja -opettajia. Kannustamme opetuslupalaisia tarttumaan liikenneopettajien osaamiseen, sillä he ovat alansa ammattilaisia. Liikenneopettaja on hyvä lisä opetuslupaopetukseen. Opetuslupalaiset voivat ostaa verkkokaupastamme oppikirjan sekä lisenssin eAutokouluun, jossa on tarjolla myös sähköinen oppikirja, opetusvideoita, tasotestejä sekä teoriakoeharjoittelu. Lisäksi alla olevasta listasta voit katsoa opetuslupalaisille räätälöidyt autokoulujen palvelut (6 kpl):

 

Yhteisopetuspaketti (laaja):

Tämä kattava yhteisopetuspaketti sisältää teoriaopetusta 3h, ajo-opetusta 4h (valmentava ajotunti, pimeällä ajo, liukkaalla ajo sekä arviointiajo ennen ajokoetta). Valitse tämä mikäli haluat varmuudella parhaan mahdollisen oppimistuloksen.

Valinnainen teoriaopetus (luokkaopetus tai virtuaalitunnit):

Ostamalla autokoulusta esimerkiksi risteysajo-teoriatunnit, saat nopeasti ja kustannustehokkaasti arvokasta tietoa risteyssäännöistä, ajovuoroista ja ajolinjoista.

Valinnainen ajo-opetus:

Onko alueellasi haastavia ajoympäristöjä? Onko jokin alue epäselvä liikennemerkkeineen ja -ohjeineen? Käymällä yhden ajotunnin aiheella "alueesi haastavat liikenneympäristöt" saat ammattilaisen ohjeet oikeisiin toimintatapoihin: tämä tunti saattaa ratkaista ajokokeesi läpimenon ensimmäisellä yrittämällä!

Pimeällä ajamisen kurssi:

Pimeällä ajamisen kurssi on pakollinen kaikille: niin autokouluoppilaille kuin opetuslupaoppilaillekin. Autokoulun kautta hoidat tämän kaikkein helpoiten, sillä useilta autokouluilta löytyy pimeänajon simulaattori, jolla voit suorittaa kurssin milloin vain. Kurssi sisältää: ajaminen pimeällä -teoriatunti 1h ja pimeänajo simulaattorilla 1h. Yht. 2h.

Liukkaalla ajamisen kurssi

Myös liukkaalla ajamisen kurssi on pakollinen kaikille. Autokoulun kautta hoidat myös tämän kaikkein helpoiten, sillä autokouluilta kuljetetaan oppilaita liukkaalle radalle lähes viikoittain. Kurssi sisältää: ajaminen liukkaalla -teoriatunti 1h ja ajotunti ajoharjoitteluradalla 1h. Yht. 2h.

Arviointiajo 

Arviointiajo ennen ajokoetta on ehdottoman järkevä valinta, mikäli haluat saada tärkeitä ajovinkkejä vielä viime hetkellä ennen ajokoetta. Liikenneopettaja osaa myös arvioida, onko ajamisesi sillä tasolla, että ajokokeeseen meno on järkevää. Kesto 1h.

 

Mikäli kiinnostuit, ota yhteys lähimpään opetuslupa-autokouluusi ja kysy lisää. 

 

 

Hae tästä palveleva autokoulu Tilaa oppikirja tästä